Egy éve Kovács Pisti boldogan rúgdosta a tévében Kuncze Gábor lábszárát. Nem gyötörte magát azzal, hogy mi is lesz ha nagy lesz. Űrhajós? Alvó villamos? Budapest főpolgármestere? Vagy romantikus hevületből traktoros gazda? Pisti láthatóan nem töprengett azon, milyen lesz azőországa. Király volt Gábor sípcsontját rugdosni. Csak úgy.

A héten Gábor kollégája Miklós ötletes életpályát vázolt fel Pistinek: lehet belőle modell vagy akár filmszínész. Nem is akármilyen színész: pornószínész. És ehhez még csak fel sem kell nőnie, tizennégyévesen elkezdheti. Ha kedve tartja, illetve ha beleegyezik, pornóképeket és pornófilmeket csinálhat bácsikkal és nénikkel, akiknek szintén kedvük van ehhez. Pisti szülei nem lesznek ott, de hát a szülői tekintély... khmm, hát az úgyis felesleges azőországában. Meg milyen gusztustalan is lenne velük. Ja igen, mi is az a pornókép. A lényeg, hogy van benne fütyi, amit huzogatnak. És ha ügyesen csinálja az ember, akkor nem csak jó, de meg is lehet belőle gazdagodni.

Miklós pártja támogatja Pisti életpályaprogramját. Pisti nemsokára maga dönthet, mint ahogy arról is, hogy inkább bácsikkal vagy inkább nénikkel meztelenkedik. Sőt, ha nagy lesz, ő is csinálhat ilyet az akkor serdülő Kovács Pistikkel. Akkor már ő lesz a bácsi – vagy a néni.

Link: http://www.mno.hu/index.mno?cikk=397373&rvt=2